El Suprem eximeix la Generalitat Valenciana de retornar 56 milions dels fons europeus FEDER

14521729623542
image-296649
La sala tercera del Tribunal Suprem (TS) ha anul·lat una resolució delministeri d’Hisenda que obligava la Generalitat Valenciana ha retornar 55,8 milions d’euros a l’estat espanyol corresponents a fons europeus FEDER del període 1994-1999. Segons ha informat el Suprem, aquesta decisió és conseqüència d’una sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea, que el juny del 2015 deixava sense validesa la resolució de la Comissió Europea del 29 de gener del 2010, que va reduir la quantia dels fons FEDER a l’Estat en detectar incompliments en determinats projectes al País Valencià.

El Suprem considera que la sentència del tribunal europeu deixa sense validesa jurídica la resolució de la direcció general de Fons Comunitaris del ministeri d’Hisenda, que reclamava aquests 55,8 milions, quantitat que l’Estat havia reintegrat a la Comissió Europea en virtut de l’ordre del 2010 i que ara seran retornats seguint la sentència del tribunal europeu del 2015.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.