El swing de les Dómiso Sisters i la Sedajazz Kids pròximes cites del XX Festival de Jazz

El Péndulo | Redacció.- Continua la programació del XX Festival de Jazz del Palau de la Música, amb les actuacions demà diumenge (a les 21:30 hores) del millor swing de les Dómisol Sisters i els xiquets i xiquetes de la Sedajazz Kids Band. A la Sala Iturbi, a la nit i ambientada en l’Amèrica dels anys 30, la posada en escena de les Dómisol Sisters trasllada el públic a l’època daurada del swing, en un concert ple d’optimisme. Carla Sanz i Paula Almendros evoquen algunes formacions vocals d’aquella època com les Boswell o les Andrew Sisters, per mitjà d’harmonies tancades i un gran protagonisme de la veu fan un recorregut per tots eixos clàssics que s’escoltaven en la ràdio des de l’altre costat de l’Atlàntic.

las Dómisol Sisters traslada al público a la época dorada del swing.
image-400644

Prèviament, pel matí a les 12.00 hores, el vestíbul de l’estació Adif València Nord acollirà un concert de jazz oferit per la formació infantil Sedajazz Kids Band, que és l’ànima de Sedajazz. Esta formació infantil naix de la inquietud del col·lectiu de músics per despertar l’amor a la música i potenciar el talent des de la base educativa. Amb l’únic objectiu de gaudir a través de l’aprenentatge, les xiquetes i xiquets de la Sedajazz Kids Band s’han convertit en un exemple que cal seguir a causa de la seua curiositat i motivació pures, per la seua il·lusió contagiosa i per la qualitat de les seues actuacions, amb un repertori basat en la combinació d’estàndards i arranjaments de grans èxits del pop i del rock traduïts al llenguatge jazzístic.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.