El Teatre Principal presenta ‘El Test’ una producció de la Sala Muntaner de Barcelona protagonitzada per Sergi Caballero

València Notícies | Redacció.- L’obra escrita per Jordi Vallejo i dirigida per Cristina Clemente, està interpretada per, el valencià Sergio Caballero acompanyat per Clàudia Costas, Carme Poll i David Verdet, amb un espai de Jordi Casanovas.

El dilema que ens planteja ‘El Test’ és el següent, Què escolliries? 100.000€ ara mateix o un milió d’ací deu anys? Així de simple, així de difícil.

Aquesta és el dilema al que s’enfronten l’Hèctor i la Paula -un matrimoni amb problemes econòmics- quan el Toni, un bon amic de la parella, els planteja el test de personalitat que ha elaborat la Berta, la seua actual companya, una psicòloga molt exitosa i mediàtica.

'El test'.

‘El test’.

La decisió que ha de prendre el matrimoni sembla ben senzilla: conformar-se amb una petita fortuna a l’instant, o esperar deu interminables anys per guanyar deu cops més. El que comença sent un supòsit teòric, un simple test de personalitat, anirà poc a poc despullant les personalitats i els secrets més profunds dels nostres personatges, els obligarà a posar preu als seus principis i, finalment, els empenyerà a prendre una decisió que els canviarà la vida. Qui sap si per sempre.

Així l’obra es manifesta com una trama d’embolics i de subtil profunditat psicològica sota un aparent registre costumista que va revelant l’interior de cadascun dels quatre personatges i que els va portant a un carreró sense eixida que acaba autodestruint-los fins a arribar a la sorpresa final, una sorpresa que, tot i que es fa esperar, acaba arrodonint i donant sentit a una trama que els quatre intèrprets no paren de fer atractiva progessivament.

‘El test’ ha estat representat a la Sala Muntaner de Barcelona amb un gran èxit de públic, que en diverses ocasions va exhaurir les localitat de la sala, ara, aquest gran èxit arriba a l’escenari del Principal de València on podrem gaudir de la vivacitat i l’humor del text de Jordi Vallejo, la àgil direcció de Cristina Clemente i les poderoses interpretacions dels quatre protagonistes.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.