El web de les Corts es renova i es modernitza a partir d’este dilluns

La Generalitat elimina el papel y acelera la tramitación de las iniciativas procedentes de Les Corts gracias a una aplicación informáticaValència,  Demà dilluns, i després de diversos mesos de treball, el web institucional de les Corts Valencianes eixirà a producció a les 8.30 hores del matí, tal com han informat des del departament d’Informàtica del parlament valencià.

Amb una imatge totalment renovada i adaptada als nous temps, ix a més el nou arxiu audiovisual de les Corts, amb format obert, visible des de qualsevol navegador i dispositiu i un enllaç que porta a la seu electrònica, ja en producció. A més s’ha adaptat el disseny i s’han fet canvis tècnics de totes les aplicacions de consulta integrades en el web, com el cercador d’iniciatives parlamentàries, legislació, publicacions oficials i d’altres.

Els usuaris es trobaran a partir d’este dilluns amb un web completament diferent, més operatiu, més accessible i més còmode, encara que esta posada en funcionament també suposa un període d’adaptació per a anar millorant, progressivament, els errors que puguen sorgir amb el nou format.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.