BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

El XVIII Circuit de Carreres de la Diputació millora la seua xifra de participants

Les deu proves celebrades fins al moment han mostrat un alt nivell de participació d’atletes i de clubs esportius

A falta de dues carreres per a completar les 12 programades, el XVIII Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València ha millorat ostensiblement la seua xifra de corredors, tant a nivell participatiu com de registres d’atletes.

Tal com explicava la diputada responsable de l’àrea, Isabel García, “tots els corredors inscrits al Circuit hauran de completar les vuit proves necessàries per a poder classificar-se”.

Les carreres celebrades fins al moment han evidenciat un alt nivell de participació d’atletes i de clubs esportius, que han mostrat el seu interès per cuidar al detall el desenvolupament de cada prova.

En aquest sentit, Isabel García ha explicat sentir-se “satisfeta” pel nivell aconseguit en cadascuna de les proves, “la qual cosa ens permet ser optimistes amb vista al futur”.

“Estem treballant per a incloure alguns canvis en les pròximes edicions, seguint sempre la mateixa línia de treball però intentant millorar-nos”, ha assenyalat la diputada.

La pròxima carrera se celebrarà el diumenge dia 25 a Cullera, mentre que Xàtiva tancarà l’edició del Circuit el dia 8 de novembre amb la XXX Licitada al Castell.

Gala de lliurament de premis

La Diputació de València celebrarà el pròxim dia 27 de novembre la gala de lliurament dels Premis del XVIII Circuit de Carreres Populars.

La cerimònia tindrà lloc en l’Auditori 1 del Palau de Congressos de València a les 20:30 i s’atorgaran els trofeus i els premis econòmics als primers classificats de cada categoria, així com els regals per participació a tots aquells atletes que hagen acabat vuit de les dotze carreres del Circuit.
– See more at: http://portal.dival.es/sala-prensa/content/el-xviii-circuit-de-carreres-de-la-diputacio-millora-la-seua-xifra-de-participants#sthash.7U2fMmjF.dpuf

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.