El XXV Trofeu Ciutat de València de Futbol Platja reunirà a 500 jugadores i jugadors en les seues bodes de plata

Apertura_0

La Platja de les Arenes de València acollirà el cap de setmana vinent 14 i 15 de juliol la vigesimoquinta edició del Trofeu de Futbol Platja ‘Ciutat de València’, el torneig estiuenc de les platges valencianes per excel·lència que enguany celebra les seues bodes de plata. En la presentació de l’esdeveniment han participat Isabel García, titular d’Esports de la Diputació de València, que col·labora en l’organització del torneig, la regidora Maite Girau i el gerent de Futplaya Esdeveniments, Carlos Egea.

 

Aquest XXV Trofeu Ciutat de València ha presentat novetats respecte a les seues edicions anteriors. Enguany comptarà amb dues trobades d’exhibició per als centenars d’afeccionats que s’acosten durant tot el cap de setmana a l’estadi instal·lat en la platja de les Arenes. D’una banda, es disputarà el primer partit mixt en la història del torneig, la regla del qual més nova és que estiguen sobre el terreny de joc en tot moment almenys dos xics i dues xiques, sent indiferent el sexe del porter.

 

També es disputarà, abans de la final del diumenge, la tradicional trobada entre famosos i periodistes en el qual exjugadors del València CF, el Llevant UD i esportistes com l’entrenador José Luis Oltra, comprovaran sobre l’arena com li les gasten una selecció de periodistes esportius de València. Enguany, a més, se celebrarà el primer partit mixt en la història del torneig.

 

La diputada, Isabel García, ha qualificat de “atrevits” als organitzadors per la controvèrsia que existeix en l’actualitat respecte als partits mixts. “La igualtat era el que feien ja, un quadre masculí i femení. Ara és un pas més, jugar un partit mixt. Es tracta d’un avanç més lúdic que competitiu, i per açò els done l’enhorabona”, ha destacat García.

 

Carlos Egea ha recordat que s’espera a mig miler de jugadores i jugadors provinents de diferents comunitats i països, que tornaran a dirimir sobre l’arena valenciana el millor equip amateur de futbol platja; el primer torneig d’aquestes característiques que es va disputar a Espanya data de 1994. “Complir 25 anys és alguna cosa emotiu. La nostra aposta per l’esport masculí i femení no és d’ara. Portàvem anys que volíem barrejar l’esport masculí i femení per a competir”, ha afirmat Egea.

 

En aquesta edició del Trofeu es torna a dividir el quadre de participants en dues competicions. D’una banda, es disputarà la XXV edició del torneig de futbol platja en categoria masculina i femenina amateurs en la qual es donaran cita bona part dels millors equips de futbol platja. Per un altre, les comissions falleres pugnaran per saber qui és la millor sobre l’arena.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.