BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Els carrers de la ciutat acullen diumenge la Mitja Marató València amb rècord d’inscrits

Més de 15.500 participants estrenaran el nou traçat «de la millor mitja marató d’Espanya a la caça de nous rècords de la prova»

1023 Mitja Marató 1

 

 

La ciutat acull diumenge que ve, 28 d’octubre, la Mitja Marató València Trinidad Alfonso que, després del rècord del món femení aconseguit per Joyciline Jepkosgei l’any anterior, s’ha presentat amb el primer rècord d’inscripcions 15.500 persones, unes 1.200 més que en 2017.

 

La regidora d’Esports, Maite Girau, ha participat hui en l’acte de presentació de la 28ª edició d’esta prova que se celebra amb el lema «Corre pel teu rècord» i en el marc de la campanya «Ni un km sense ànims» que permetrà que, per primera vegada, els participants compten amb un mapa que reflectix els diferents punts d’animació de veïns i familiars dels corredors que es poden inscriure a través de la web oficial de la prova.

 

Maite Girau ha afirmat que la Mitja Marató València «és una de les proves estrela de la ciutat» i ha aprofitat per convidar «que els corredors vinguen, ho facen acompanyats, i gaudixen de la ciutat». Així mateix, ha destacat l’increment del nombre de dones participants, que ha arribat a les 3.716 (24%).

 

En la presentació, que s’ha celebrat en L’Alqueria del Basket, a més de l’eixida i la meta del nou recorregut inspirat en el recent Mundial de Mitja Marató València 2018, dissenyat amb sols 13 girs en 21.097,5 metres, també han participat el president de la SD Correcaminos, Paco Borao, qui ha assegurat que «anem a tindre una gran carrera amb grans marques», i ha recordat que «el rècord d’inscrits és el resultat de tota la resta».

 

Per la seua banda, la directora de la Fundació Trinidad Alfonso, Elena Tejedor, ha destacat que «l’èxit de la prova es deu en gran part als corredors», al que ha afegit que «sense ells no existiria esta prova». A més, ha afirmat que «no anem a pujar els preus de les inscripcions però sí que anem a propiciar que els corredors s’inscriguen abans».

 

Finalment, el director d’Operacions i Relacions Institucionals del València Basket Club, ha afirmat que la Mitja Marató València és «l’exemple de l’esport valencià» i ha agraït a l’organització «la inventiva que ha tingut per convertir la Mitja Marató i Marató València en unes cites tan importants internacionalment».

 

Disposem de material gràfic.


 

VALÈNCIA, MARTES 23 DE OCTUBRE DE 2018

 

Más de 15.500 participantes estrenarán el nuevo trazado «del mejor medio maratón de España a la caza de nuevos récords de la prueba»

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.