Els comerciants aplaudeixen l’extensió de les campanyes de dinamització als districtes

consejo municipal comercio
image-245832
L’alcaldessa, Amparo Marco, presideix la constitució del Consell Municipal de Comerç al costat de la regidora Patricia Puerta

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha presidit la sessió constitutiva del Consell Municipal de Comerç. Marque ha donat les gràcies als comerciants “per alçar cada dia la persiana amb un somriure en la cara” i ha destacat el paper essencial del xicotet i mig comerç a Castelló. “Si el comerç es mor, la ciutat es mor”, ha dit. La regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta, també ha participat en aquesta primera sessió en la qual ha detallat les mesures engegades pel govern municipal en aquests primers mesos de mandat.

En aquesta reunió, els comerciants han valorat l’extensió de la dinamització comercial als districtes empresa per la Regidoria amb la campanya De compres pel teu barri. La campanya s’ha inaugurat avui en el Districte Oest posat que la jornada prevista el dissabte passat en el Districte Sud es va suspendre per les pluges. Aquesta campanya inclou descomptes, ofertes, animació infantil i familiar i actuacions comercials i es perllongarà fins al 28 de novembre.

 

Dins d’aquesta aposta per fer arribar a tots els districtes la dinamització comercial, la regidora Patricia Puerta ha explicat al Consell Municipal de Comerç que la ruta d’aparadors de la campanya nadalenca es va a ampliar a tots els districtes. També es van a col·locar lones amb missatges nadalencs en els accessos a Castelló per a implicar a tota la ciutat. Quant a campanyes futures, els comerciants han apostat per potenciar el Black Friday, que se celebrarà el 27 de novembre.

 

Els comerciants també han qualificat de positiu la integració de les campanyes de comerç, consum i turisme sota l’òptica de la dinamització comercial igual que la incorporació dels hostelers en el Consell. D’altra banda, s’ha acordat una periodicitat trimestral per a les reunions del Consell i avançar el seu horari a les 14.00 hores en lloc de les 20.00.

 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.