Els cursos de la Diputació també aborden la prevenció d’addiccions a les noves tecnologies

L’Àrea de Benestar Social engegarà en unes setmanes les noves activitats del Pla Provincial de Drogodependències 2014-2016 de Diputació de València.

Una de les novetats que ha anunciat la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, són els tallers que s’estrenen, després de l’estudi realitzat, a conseqüència de la creixent dependència a les comunicacions, jocs, etc. via Internet de la gent jove, especialment.

Es tracta de set tallers formatius diferents destinats a pre-adolescents -10/11 anys- que tractaran sobre internet, mòbil i correu, per a adolescents -12/13 anys- sobre xarxes socials i per a adolescents -14/16 anys- que abordarà el tema de les addiccions.

Donat l’impacte de les noves tecnologies, s’ha configurat com un apartat temàtic amb entitat pròpia dirigit a la joventut, família i comunitat a través de formats informatius, formatius i interactius.

L’ús de les noves tecnologies, com a eines útils per a l’aprenentatge de continguts preventius, com a mètode d’innovació educativa en la protecció enfront del consum.

Amb aquestes accions es pretén la reflexió sobre els riscos que deriven de l’ús patològic de les tecnologies que es transformen en addiccions socials.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.