BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Els empresaris hotelers demanen una aposta efectiva pel turisme de congressos i esportiu

Reunión con empresarios hoteleros 2
image-244049
L’alcaldessa, Amparo Marco, i la regidora Patricia Puerta, arrepleguen peticions per a posar en valor de les platges, millorar el transport públic amb el litoral i allargar la temporada turística

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, al costat de la regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta, s’han reunit avui amb els empresaris hotelers de la ciutat en una reunió que ha servit per a escoltar les demandes del col·lectiu, conèixer les seues inquietuds i propostes per a sumar-se a l’objectiu del Govern municipal de convertir a Castelló en un referent turístic. Els empresaris han traslladat a l’alcaldessa la petició que hi haja una aposta efectiva pel turisme de congressos en la ciutat i que se seguisca apostant pels esdeveniments esportius com a dinamitzador turístic.

Marco ha explicat que el Govern ja ha començat a treballar en un Pla Estratègic Reunión con empresarios hotelerosde Turisme que es recolzarà en criteris de sostenibilitat ambiental i social i en la qualitat de l’oferta de productes i serveis “des d’una perspectiva global”. En aquest sentit, ha reiterat que la nova política turística apostarà per “l’excel·lència de les platges, la qualitat de la gastronomia, les festes, els valors culturals i tradicionals propis, els congressos o els esdeveniments esportius” sense descartar recursos ja existents que cal potenciar com l’Escola d’Hostaleria o el Centre de Turisme.

La reunió, que s’ha celebrat en el saló de plens, també ha servit per a mostrar l’interès dels empresaris per posar en valor les platges, allargar la temporada turística i millorar la connexió del litoral a través del transport públic. L’alcaldessa els ha explicat que des de la Regidoria d’Ordenació del Territori i Mobilitat ja s’ha traslladat a la Conselleria que s’estudie la prolongació del TRAM fins a la platja sense necessitat de fer transbord i altres mesures que ajuden a millorar les connexions amb el litoral.

A més, tant l’alcaldessa com la regidora Patricia Puerta, han mostrat el compromís d’impulsar mesures que ajuden a desestacionalitzar el turisme i a estudiar accions per a allargar la temporada turística. Marque també ha insistit en la necessitat de reactivar el Planetari com un element dinamitzador de l’oferta turística de Castelló.

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.