BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Els empresaris valencians convoquen un acte en defensa del Corredor Mediterrani a Madrid

Costas-president-Mercadona-Joaquim-Montella_1741636024_38740437_651x366La trobada se celebrarà el 3 d’octubre i reivindicarà la importància de la infraestructura

 L’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE) ha convocat 2.000 empresaris d’arreu de l’Estat espanyol a l’acte en defensa del Corredor Mediterrani que se celebrarà el pròxim 3 d’octubre al recinte firal d’Ifema de Madrid.

A hores d’ara, les inscripcions a una trobada que té com a finalitat escenificar la importància i necessitat de la infraestructura i conscienciar el conjunt de l’estat perquè s’impliqui en la seva reivindicació, superen el miler d’assistents.

L’associació ha indicat que a l’acte, amb el lema ‘Una realitat inajornable’, assistiran destacats empresaris i representants de la societat civil (sindicats, universitats, esportistes i multitud d’organitzacions cíviques) que compartiran arguments i beneficis sobre tan important infraestructura per al conjunt d’Espanya.

AVE ha confirmat l’assistència del president de la CEOE, Juan Rosell, del president de Cambra Espanya, José Luís Bonet, així com dels presidents de les patronals i cambres de gran part de l’Estat espanyol. Així mateix, també hi seran presents el president de BP, Luis Aires, el del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco, el president del Cercle d’Economia, Juan José Brugera, el de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri, el de Mercadona, Juan Roig, el del Círculo de Empresarios, Javier
Vega de Seoane i el de la Corporació Marítima i president de l’Associació Valenciana d’Empresaris, Vicente Boluda.

“Completar l’Espanya radial”

Un dels principals objectius de la trobada és exigir que, en les infraestructures en general, i en les ferroviàries en particular, es completi l’actual Espanya radial amb una de circular, que connecti millor als territoris i faci més competitives i pròsperes les empreses valencianes. AVE afegeix que apostar pel Mediterrani és “apostar per Espanya i que connectar territoris contribueix a la vertebració del nostre país”.

Així mateix, l’associació ha posat en marxa un web, elcorredormediterraneo.com, amb el que informar sobre l’estat de la infraestructura i conscienciar la societat civil de tot Espanya. També ha posat en marxa la campanya de recollida de signatures #QuieroCorredor, que suma més de 12.000 suports a dia d’avui.

La trobada de Madrid serà la darrera organitzada per AVE després de les de Tarragona, Múrcia i Almeria, abans del segona revisió semestral 2017 que tindrà lloc el proper mes de novembre.

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.