Els Jardins de Vivers acolliran enguany més concerts amb motiu de la Gran Fira de València

El Péndulo | Redacció.- L’Ajuntament ha incrementat de 12 a 19 els concerts que se celebraran als Jardins de Vivers amb motiu de la Gran Fira de València. D’esta manera, aprofitarà més les infraestructures habilitades per a la ocasió, que suposen una despesa municipal de 153.499, 39 euros (aproximadament 6.500 euros menys que l’any passat). Pel que fa a la programació, gestionada pels promotors musicals, destaca la major presència d’artistes internacionals (un total de 9) com ara Anastacia i Gloria Gaynor, que actuaran a la ciutat amb els preus més competitius de les seues gires. Estes artistes i altres com Toquinho & Maria Creuza compartiran l’espai de concert amb grups valencians com Aspencat, i tots junts conformen un cartell eclèctic, per a tots els gustos.

El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha presentat hui la programació d’estos concerts, “que busca atraure als Jardins de Vivers perfils diversos, de la societat valenciana i de fora”. A més, ha afegit, “el cartell intenta completar l’oferta dels festivals musicals que se celebren a València, i tots i cada un dels concerts seran un complement de la programació gratuïta de la Gran Fira de València, en què els grups locals seran els grans protagonistes”.

Presentación en rueda de prensa de los conciertos que se celebrarán a los Jardines de Viveros con motivo de la Gran Feria de Valencia.
image-368545

El primer concert el protagonitzarà Anastacia, que actuarà el 2 de juliol a València en el marc de la seua gira ‘Resurrection’. El preu de l’entrada del seu espectacle oscil·larà entre els 40 euros, o els 35 euros en cas de comprar-se de forma anticipada (a través de Servientrada o onotwotix). “En qualsevol cas”, ha aclarit el regidor, “estos preus seran entre un 25 i un 30 per cent menors que els dels concerts d’Anastacia a la resta de l’Estat”.

Alan Parsons presentarà el seu projecte musical el diumenge 3 de juliol. Seguidament, el dimarts 5 de juliol, els Jardins de Vivers seran l’escenari de la banda Quilapayún, que enguany celebra el seu 50 aniversari. Toquinho i Maria Creuza recordaran Vinicius de Moraes ‘La Fusa’ el dijous 7 de juliol; i la banda de rock Los Suaves s’acomiadaran dels seus seguidors en el concert programat per al divendres 8 de juliol.

Les formacions valencianes Senior i el Cor Brutal, Cuello, Tórtel, Los Glurps i Ley Dj actuaran dissabte 9 de juliol en un dels concerts més econòmics de la Gran Fira de València, amb entrades de 8 euros.

Cartel del los conciertos.
image-368546

El dimecres 13 de juliol, Chambao presentarà als Jardins de Vivers un ‘Nou cicle’, l’album amb el qual inicia una nova etapa musical, mentre que el divendres 15 de juliol serà Muchachito Bombo Infierno el que donarà a conéixer el seu quart disc.

El dissabte 18, els Jardins de Vivers acolliran una vetlada dedicada a la cultura electrònica, el dimarts 19 serà el torn de Steve Vai, i el dimecres 20 actuarà Melody Gardot.

Els valencians d’Aspencat compartiran cartell, el dijous 21, amb Green Valley i la banda Auxili, formada per 9 músics valencians. El Barrio presentarà ‘Desde el principio’ la nit del 22 de juliol, i el dissabte 23 els Jardins de Vivers acolliran un Rototom Launch Party, amb la presència, entre altres artistes, del fill de Bob Marley, Julian Marley. The Orchestra Feat i ELO Original Members actuaran el diumenge 24 de juliol.

El primer concert de l’ultima setmana de juliol, dilluns 25, el protagonitzarà la intèrpret de ‘I will survive’, Gloria Gaynor. L’entrada d’este espectacle serà de 40 euros. El dijous 28 de juliol actuarà Xavi Castillo que, juntament amb A. Phonics i Òscar Briz, presentarà una nova experiència amb musica en directe.

Los Ilegales i Raimundo Amador tancaran este cicle de concerts de Vivers amb actuacions el divendres 29 de juliol i el dissabte 30 de juliol, respectivament.

 Pere Fuset ha presentat tots estos concerts acompanyat de representants dels promotors valencians, Lorenzo Pérez, Julio Martí i Salva Sinisterra, que han sigut els qui s’han encarregat d’oferir el millor cartell de concerts possible, amb el patrocini d’Amstel. Els tres s’han manifestat “molts satisfets per la reorientació d’este cicle de concerts” i pel cartell d’enguany, que l’Ajuntament comença hui a promocionar i ja es pot consultar tant a la web municipal com a www.concertsdevivers.com.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.