Els pagaments a Corinna no apareixen en la Informació Comptable de l’Administració General de l’Estat

corinna-fundacion-clinton-portadaEls suposats privilegis, negocis i pagaments a l’enèsima “amiga” del rei emèrit Corinna Zu-Sayn Wittgenstein, van saltar a la llum pública des que va transcendir la seva relació amb Joan Carles de Borbó.

Es va publicar que el CNI va arribar a obrir dos comptes en bancs suïssos, per poder cobrar suposadament comissions per inversions espanyoles a l’estranger, o la rehabilitació de la seva residència també hauria estat pagada amb els diners de tots els contribuents, arribant-se fins i tot a publicar suposats pagaments de diners públics a aquesta senyora pel seu paper de suposada intermediadora.

Des de Compromís s’ha vingut requerint des del Senat que el Govern explique els possibles pagaments de diners públics, matèria de fons reservats o comptabilitat general, a totes les amigues sexuals del rei emèrit. En el cas de Fons Reservats, la mateixa Mesa del Senat ha vetat traslladar aquestes peticions al·legant a la confidencialitat d’aquests, no subjectes a control parlamentari. En el cas de la comptabilitat general, el senador de Compromís, Carles Mulet, ha preguntat “¿Ha rebut o gaudit la senyora Corinna Zu-Sayn Wittgenstein algun tipus de relació contractual, o pagament, per l’administració general de l’Estat?

La resposta ha estat: En relació amb la pregunta de referència s’assenyala que, en el Sistema d’Informació Comptable de l’Administració General de l’Estat, no figura donat d’alta el tercer sol·licitat i, per tant, no s’han reconegut obligacions a favor de mateix.

Això no descarta òbviament el cas de pagaments amb Fons Reservats, amb els quals també s’ha publicat es va pagar el silenci de la vedet Bàrbara Rei entre d’altres, o el pagament per mitjà d’empreses pantalles en paradisos fiscals (com s’apunta amb el cas de comptes suïssos).

Per a Mulet “de nou es demostra que no tots els ciutadans som iguals davant la llei, en el cas d’un excap d’estat, no escollit democràticament, i que ja no ocupa el càrrec, continua sent secret d’estat dels supòsits desfalcs de diners públic per pagar a les seves amigues o presumptes prostitutes de luxe “
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.