Els usuaris de l’aplicació AppValencia rebran factures i alertas sobre el seu consum d’aigua

Valencia Noticias | Redacción.- El Servici de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (SerTIC) de l’Ajuntament de València ha anunciat una nova línia de desenvolupament en l’aplicació per a dispositius mòbils AppValencia. Es tracta de la implementació d’uns servicis de subscripció al ciutadà perquè obtinguen informació de què disposa el consistori de forma personalitzada.

Atés l’alt nivell tecnològic de l’empresa EMIVASA, es faran servir els telecomptadors implantats a la ciutat per a poder oferir el nou servici a la ciutadania. Un dels avisos que podran rebre els clients en els seus dispositius farà referència a les afeccions de la xarxa que estiguen planificades o als talls de subministrament provocats per avaries. En els dos casos seran informats per mitjà del servici d’alertes els clients que en resulten afectats.

También se permitirá enviar avisos con información sobre el importe de las próximas facturas.
image-308314

D’altra banda, també es detectarà a través de la plataforma de gestió de telecomptadors qualsevol increment elevat sobre el consum habitual i es generarà l’avís als usuaris afectats.

També es permetrà enviar avisos amb informació sobre l’import de les pròximes factures amb caràcter previ a una nova alerta que informarà de les dates en què s’emetran. El regidor d’Administració Electrònica, Pere Fuset, ha destacat que “l’equip de govern treballa perquè l’Ajuntament facilite tota la informació que necessiten els veïns i les veïnes de la ciutat i bona mostra d’això és este nou servici de subscripcions de l’aplicació AppValencia”.

Entre les novetats de l’aplicació també hi ha la possibilitat de consultar un històric de les factures, des d’on es podrà descarregar en format PDF qualsevol factura, i també es podrà saber quin és el consum en metres cúbics que s’està fent en temps real.

Els usuaris podran subscriure’s a tots els servicis d’alerta o a qualsevol d’estos. Per a fer-ho només hauran d’introduir en l’aplicació el seu document nacional d’identitat, el seu número identificador d’abonat i els quatre últims dígits del seu compte bancari. “Amb estos nous servicis hi haurà missatges unívocs a un únic usuari, quan es tracte, per exemple, de factures o informació del consum real, o a tots els usuaris alhora quan es tracte d’afeccions generalitzades a la xarxa d’abastiment d’aigua”, ha explicat Fuset.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.