Els usuaris d’EMT València adquireixen 262.000 viatges a través d’internet en només 15 dies

Valencia Noticias | Redacción.- La compra en línia de títols de viatge  de l’EMT  de València i, sobretot,  a través del telèfon mòbil, s’ha incrementat substancialment en els últims temps: dels 220.000 viatges adquirits en les últimes setmanes, un total de 150.000 han sigut, mitjançant ordinador, a través de la pàgina web de l’EMT València. I la resta, 70.000 viatges, ho han sigut des del telèfon mòbil, a través de l’App de la companyia.

Això reflecteix l’èxit de l’aposta d’EMT València per les noves tecnologies. A data de hui, les dades registrades revelen a més a més que el 68% de les recàrregues s’han formalitzat des de dispositius Android i el 32% restant des de IOs.

Ello refleja el éxito de la apuesta de EMT Valencia por las nuevas tecnologías.Amb l’objectiu de promoure el Transport Públic i Sostenible, EMT València projecta periòdicament diferents accions que compten amb el suport massiu dels viatgers. Com es recordarà, en el marc de la Setmana de la Mobilitat l’empresa regalava 2 viatges per cada 10 adquirits en línia. Així, durant la segona quinzena de setembre, als 220.000 viatges adquirits a través d’internet cal sumar els 42.000 de regal que formen part de la promoció, la qual cosa constitueix una xifra record fins hui.

A això cal sumar les 250.000 descàrregues de l’App EMT València, que permet conèixer totes les rutes, parades i temps d’espera dels autobusos des del telèfon mòbil.

D’altra banda, la pàgina web www.emtvalencia.es, que abasta tota la informació sobre l’oferta dels autobusos municipals, els seus bons, els seus trajectes o els seus temps d’espera, ha superat les 200.000 visites durant el mes de setembre, a les quals cal afegir les 300.000 registrats al juny i juliol, i les 190.000 d’agost. És a dir, prop de 700.000 visites en només quatre mesos, la qual cosa suposa un creixement del 34% respecte al mateix període del passat any. El 60% de les visites a la web d’EMT es realitzen a través de l’ordinador i la resta, un 40%, a través del telèfon mòbil.

A tot això s’afegeix el notable avanç de la tecnologia NFC, que permet als viatgers accedir als autobusos municipals i al metro acostant el telèfon mòbil a la terminal validadora. Mitjançant esta tècnica és possible carregar en el mòbil els títols de Bonobús, Bonometro, Bonoorbital i Bono Transbordament. Desenes d’usuaris ja viatgen d’esta forma en el transport públic, i la xifra no ha deixat de créixer des de la incorporació de les tres grans companyies de telefonia mòbil a esta tecnologia. Al setembre, amb la promoció de dos viatges de regal per l’adquisició de 10, més un Bonobús de regal per la noves altes, els usuaris han adquirit prop de 16.000 bitllets.

 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.