banner_990x90_EFE (1)

Elyella, Llei DJ, Paco Plaza i Caballer FX tancaran l’any a la Plaça de l’Ajuntament

Valencia Noticias | Redacción.- L’esdeveniment organitzat per l’empresa Ledsvisuals tindrà una durada de dos hores i mitja i comptarà amb alguns dels artistes amb més prestigi en els últims temps. La música, l’espectacle de so i llums i jocs pirotècnics permetran que els valencians i les valencianes visquen un cap d’any diferent.

Cartel de las Campanadas de 2015.
image-282429
Els veïns i les veïnes de València, així com tota la gent que estiga en la nostra ciutat la nit de cap d’any, disposaran d’una gran celebració de campanades, en la línia de les que oferixen històricament ciutats com Madrid en la Puerta del Sol o Nova York en Times Square.

La festa començarà una hora abans de les campanades (a les 23 hores) la nit del 31 de desembre i acabarà a la 1:30 hores ja del dia 1 de gener. La gran protagonista de l’esdeveniment serà la música, amb actuacions d’Elyella, Ley DJ i Paco Plaza.

Elyella és un duo que ha tancat els festivals més importants del país i també ha estat convidat per les sales amb més prestigi. Es caracteritza pels seus èxits de pop i indie, barrejats amb espectacle, energia i bon ambient.

Per la seua banda, la valenciana Ley DJ ha rebut el reconeixement internacional al seu treball, que ja han gaudit en les millors sales i festivals. A més, amb Paco Plaza hi estarà present una de les figures més reconegudes de l’escena musical valenciana, amb el seu treball de bootlegs i mash-ups.

També tindran un paper especial la llum i la pólvora durant els minuts finals de l’any 2015 i els inicials de 2016. L’empresa Ledsvisuals ha preparat un espectacle d’il·luminació previ al moment en què l’atenció se centrarà en el rellotge de l’Ajuntament. Amb les campanades es donarà la benvinguda al 2016. Caballer Fx s’encarregarà del component pirotècnic per a una festa històrica. “Volem una celebració d’acord amb els nous temps, que aprofundisca en la línia que portem des d’este govern perquè l’Ajuntament se senta com la casa de totes i tots”, ha declarat Pere Fuset, qui ha agraït la col·laboració de moltes àrees de l’Ajuntament: “Entre totes i tots eixa nit vetlarem perquè l’entrada al nou any en València siga més màgica que mai”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.