Encreuaments per decidir en la lliga de perxa

foto6110Ja s’han completat totes los jornades de la fase regular de la lliga de perxa, però, així tot, no és coneix el nom de molts semifinalistes, i no és poden establir els encreuaments d’aquesta nova ronda en quasi cap dels casos.

Per exemple, en la primera categoria, resten tres partides per disputar, i sabem que els semifinalistes seran Sella A, Castell de Castells, El Campello i Sella B, però queden molts punts per disputar-se de partides suspesses que establiran l’ordre de classificació definitiu.

En la segona categoria, és Benifallim qui té assegurat l’accés a les semifinals i totes les partides disputades, per establir qui l’acompanyarà en la ronda de semifinals haurem d’esperar a que es disputen les partides pendents.

En la tercera categoria, sí sabem més coses, com que el primer serà l’equip d’Agost i s’enfrontarà al tercer, que serà o bé Benimantell o bé Crevillent. A més, la formació de Sella D serà segona de grup i s’enfrontarà en semifinals a l’equip campió del grup de València, en este cas, el de Borbotó.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.