Esport convoca ajudes per a l’organització d’esdeveniments esportius especials

ConsCult

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat hui al ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’ (DOGV) la convocatòria de subvencions destinades a l’organització d’esdeveniments esportius especials. Mitjançant aquesta convocatòria, la Conselleria destinarà un màxim de 326.000 euros, la qual cosa suposa 26.000 euros més que en l’anterior convocatòria, un increment d’un 8,67%.

Els beneficiaris d’aquestes ajudes seran les federacions i els clubs esportius, els ajuntaments, les entitats locals menors i els organismes autònoms municipals, els requisits exigibles dels quals seran que desenvolupen la seua activitat dins de l’àmbit competencial de la Generalitat.

Aquestes subvencions tenen com a finalitat donar suport a l’organització i realització d’esdeveniments esportius especials de caràcter internacional o nacional que es realitzen al territori valencià de novembre de 2016 a octubre de 2017.

Es considera esdeveniment esportiu especial tot esdeveniment esportiu, de caràcter extraordinari o anual, que acredite una gran rellevància, fonamentada en la seua repercussió social i l’alt nivell dels esportistes participants, els objectius principals dels quals siguen desenvolupar una competició esportiva oficial d’àmbit nacional o internacional

El termini per a la presentació serà de 15 dies hàbils a comptar a partir de l’endemà de la publicació al ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’ d’aquesta convocatòria.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.