banner_990x90_EFE (1)

Fallas 2015. Premis mestre Ortifus de portada

Bases_Ortifus2015_001
image-169731
Fallas 2015. El  pròxim 15 de febrer finalitza el termini per presentar-vos  als premis mestre Ortifus de portada i coherència en un llibret de falla.

Els premis estan dotats de 400 euros cadascú d’ells (200 per la comissió i 200  per als autors) i valoren les portades dels llibrets a tota la Comunitat  Valenciana d’una banda i, la coherència entre el contingut i la temàtica de la  falla d’altra.

L’esforç que les comissions fem per promoure la cultura i defensar la nostra  llengua en l’elaboració de  l nostres  llibrets es  veurà  reconfortat  participant en els nostres premis i, en els dels companys de les entitats que  conformem la federació de les lletres falleres, en moltíssims euros en premis.

Per últim, informar que una volta formalitzat la sol·licitud de participació,  caldrà entregar 3 exemplars dels llibrets al casal de l’associació cultural  falla Lepanto – Guillem de Castro de València, coincidint amb l’entrega dels  exemplars als premis de la Generalitat Valenciana.

Bases_Ortifus 2015

Valencia noticias | fallas 2015
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.