Festes proposa a Vicente Montolío com a nou gerent del Patronat de Festes

La regidora Sara Usó destaca l’ampli currículum fester de Montolío, que va ser pregoner de la Magdalena en 2007 i prohom dels Cavallers de la Conquesta en 2008 i 20009

La presidenta del Patronat de Festes de l’Ajuntament de Castelló, Sara Usó, ha proposat a Vicente Montolío Beltrán com a nou gerent del Patronat de Festes, una proposta que haurà d’elevar-al consell rector de l’organisme per a la seua aprovació.

Vicente Montolío té un ampli currículum fester, entre el qual destaca el seu càrrec com a prohom de la Germandat dels Cavallers de la Conquesta els anys 2008 i 2009 o la seua elecció com a pregoner de les festes de la Magdalena de 2007. A més, va ser membre de la comissió de la Gaiata 5 de 1982 a 1987; membre del Grup de Danses El Forcat de 1985 a 1989; col·laborador de la Gaiata 5 el 1989 i 1990; col·laborador de la Gaiata 13 de 1998 a 2002; Fadrí d’Or Honorífic de la Junta de Festes de Castelló a 2002; membre del cabildo dels Cavallers de la Conquesta del 2003 al 2009, ens del qual actualment forma part del Consell d’Honor, i col·laborador en diferents etapes de la Junta de Festes.

També ha estat presentador i guionista de diferents edicions de la Festa de la Rosa, d’imposicions de bandes i Galanias a les reines de les festes. A més, ha col·laborat i presentat el Certamen Literari ode la Confraria del Lledó, en la serenata a la Mare de Déu i en el Festival de Danses de la Corona d’Aragó en diferents edicions. Montolío també col·labora amb gaiates i associacions quan així s’ha requerit.

A nivell professional, Vicente Montolío és funcionari de carrera del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, és llicenciat en Ciències del Treball per la Universitat Jaume I i ha seguit diferents cursos de formació relacionats amb la gestió en l’administració pública, gestió de recursos humans i prevenció de riscos laborals impartits per l’Escola Valenciana d’Estudis de l’Administració Pública, entre altres institucions.

 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.