Festival Internacional d’Escacs ‘València Cuna’ 2018

 Tot el diadel 30 July 2018

al 05 August 2018
festival_ajedrez_valencia_cuna_2018_02-960x450
Festival Internacional d’Escacs ‘València Cuna’ 2018

El Club d’Escacs Ciutat Vella organitza un any més, amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal de València, el Festival Internacional d’Escacs ‘València Cuna’. Un esdeveniment anual que aglutina multitud d’activitats relacionades amb els escacs i que compta amb la celebració de l’dotzena  edició del singular torneig per equips ‘Ciutat de València’.

Un festival cada vegada més reconegut internacionalment com ho demostra el fet que, l’any 2016, participara en ell la campiona mundial Hou Yifan.

Per a esta edició, entre altres esdeveniments, en el festival destaca el Torneig Internacional Individual i el Torneig Internacional per Equips on hi ha representants de diferents països europeus així com de tot l’estat espanyol. Cal destacar la participació de l’equip de la ciutat ucraïnesa de Lviv, bressol de la majoria de grans mestres que ha donat Ucraïna al llarg de la història i actualment l’escola més important d’escacs de tot el país. També cal destacar la participació del club francés Gujan-Mestras Échecs, els madrilenys de Collado Villalba i els bascos del Club Esportiu Elkano Getaria entre altres.

MÉS INFORMACIÓ DE L’ESDEVENIMENT

 https://clubajedrezciutatvella.blogspot.com/

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.