Finalitzades les obres de renovació de voreres i millora de passos de vianants en Morvedre, la Torre y el Forn d’Alcedo

València Noticies | Redacció.- El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda i responsable de les obres d’urbanització i manteniment d’infraestructures en la ciutat, Vicent Sarrià, ha anunciat la finalització de les obres de renovació de voreres i millora dels passos de vianants en el barri de Morvedre i les pedanies de la Torre i el Forn d’Alcedo.

Al barri de Morvedre s’han construït uns trams de vorera al costat del mercat municipal de Sant Pere Nolasc. A la pedania de la Torre s’ha construït un nou tram de vorera i s’ha millorat l’accessibilitat en l’encreuament del carrer del Castell de Cullera. Finalment, en el Forn d’Alcedo s’ha construït una nova vorera al costat de la sèquia, en un pas especialment transitat pels alumnes quan acudixen al col·legi.

Pavimentación de acequia H. Alcedo.
image-384509

Estes tres actuacions han sigut dutes a terme per la contracta municipal de pavimentació, voreres i calçades, gestionada pel Servici de Coordinació i Manteniment d’Infraestructures.

El regidor Sarrià ha ressaltat que, en este primer any de la nova corporació, des de la Delegació de Desenvolupament Urbà i Vivenda s’han mamprés diversos projectes de renovació i ampliació de voreres que inclouen, en molts casos, nou arbrat en la majoria dels districtes de la ciutat.

Tramo acera Eduardo Dato-La Torre.
image-384510

Des de fa uns mesos i fins a finals d’any, s’està treballant en la millora de l’accessibilitat en tots els barris de València, amb una inversió d’un milió d’euros. L’objectiu principal d’estes obres és la rebaixa de les voreres en els passos de vianants per a garantir la mobilitat per als vianants i la seguretat de les persones.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.