Finalitzen les obres d’urbanització de l’entorn del Museu de Belles Arts

València Notícies | Redacció.- Les obres d’urbanització dels carrers del Pintor Genaro Lahuerta i de Flora han finalitzat, i demà, divendres 5 de maig, l’Ajuntament obrirà estes vies situades a l’entorn del Museu de Belles Arts. Així ho ha anunciat hui el regidor delegat de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, qui, així mateix, ha explicat que pròximament també s’obriran a la volta del Rossinyol i el nou tram del Jardí de Vivers.La obra ha permitido además recuperar y urbanizar los espacios provisionales que hasta ahora ocupaba la Cruz Roja.

El projecte d’estes obres, amb un pressupost de 990.000 euros i un termini d’execució de 6 mesos, contemplava l’obertura i urbanització del carrer de Flora i del Pintor Genaro Lahuerta, així com la conversió en zona de vianants de la volta del Rossinyol. Les obres també han permés l’enjardinament dels terrenys ocupats per l’antic zoo als Jardins del Real amb l’objecte de completar la trama paisatgística del jardí. A més, s’ha substituït el mur opac de separació del Museu Sant Pius V i la volta del Rossinyol, per la tanca diàfana de geometria similar a l’existent en els Jardins del Real.

L’obra ha permés a més recuperar i urbanitzar els espais provisionals que fins ara ocupava la Creu Roja, les dependències de la qual es traslladen a l’antic Centre Escolar Municipal Santa Teresa del carrer de Guillem de Castro, que va quedar buit en construir-se el nou centre escolar al barri del Carme.

Tal com ha assenyalat el regidor Vicent Sarrià, “amb l’adequació, rehabilitació i millora de l’entorn dels Jardins del Real i del Museu de Belles Arts, zones nobles de la ciutat visiblement degradades, es dota per fi l’entorn de la segona pinacoteca més important d’Espanya de la dignitat que es mereix”.

“Demà s’obriran els carrers del Pintor Genaro Lahuerta i de Flora. La volta del Rossinyol s’obrirà pròximament, quan finalitzen les obres de reparació de la cavitat de grans dimensions apareguda davall de la vorera de l’encreuament de la volta del Rossinyol amb el carrer d’Alboraia. El jardí, ja finalitzat, s’obrirà en breu, quan la vegetació estiga consolidada”, ha explicat.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.