Fuster (PP) aconsegueix que el pressupost de Borriana arreplegue ajudes per a les famílies monoparentals

La moció del PP, aprovada per PSPV i els seus socis, otorgarà beneficis a “famílies que hem de recolzar i no abandonar com ha fet el PSPV amb la dependència”

Juan Fuster con vecinos
Borriana, 4 de desembre de 2018: Les famílies monoparentals de Borriana gaudiran el pròxim any de beneficis gràcies a la moció que Juan Fuster, regidor i portaveu del PP en la ciutat, va defensar en ple amb el respatler del PSPV i els seus socis. “Estem convençuts que qualsevol ajuda és bona per a qui ha de criar als seus fills en solitari. Tant com els qui es troben amb un familiar dependent i esperen que el Consell els ajude amb les subvencions que Mónica Oltra (Compromís) s’ha dedicat a vendre però no a atorgar”.
Amb aquesta filosofia, Fuster va presentar el setembre passat una iniciativa que reclamava suport econòmic per a les famílies monoparentals de Borriana. Una moció que va prosperar i que a partir de l’1 de gener de 2019 podran gaudir els qui tinguen aquesta condició, “perquè el PSPV ha reflectit la nostra iniciativa en el pressupost de 2019”.
També des del PP han reivindicat accions per a ajudar a les famílies que tenen al seu càrrec un dependent. “Hem exigit al PSPV i a Compromís, la líder del qual ha garantit ajudes a les dependència, que siguen capaces de treballar per a complir allò que prometen, perquè esperar durant més d’un any que arriben subvencions per a cuidar d’un familiar sense que aquestes arriben és un absolut drama”.
Fuster ha considerat que les famílies de Borriana “no mereixen el càstig que PSPV i Compromís imposen a la ciutadania”. “Són incapaços de moure un dit per resoldre problemes que afecten directament a Borriana, perquè el seu únic objectiu és garantir el confort dels seus despatxos. I mentre, en el carrer, els ciutadans se senten estafats per partits que van anunciar polítiques socials i en la pràctica han imposat penitències que patim des de fa més de tres anys”.
Per al portaveu del PP, “hem de ser capaços de transformar aquest maltractament en oportunitats, de convertir la paràlisi en moviment, de generar inversió on solament hi ha despesa. I de recolzar als nostres veïns, amb accions que els ajuden a sobrellevar la cura dels seus fills, com hem fet amb les famílies monoparentals, i el dels seus familiars dependents, com hem exigit des de fa anys al PSPV amb inversió en matèria de Serveis Socials”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.