Fuster (PP) convida al PSPV a eixir del despatx perquè la Serratella també és Borriana

El portaveu del PP arreplega les queixes de veïns per l’estat d’infraestructures bàsiques que estan abandonades per un pacte de sords, muts i cecs

Juan Fuster
Borriana, : El regidor i portaveu del Grup Municipal del Partit Popular a Borriana, Juan Fuster, ha convidat al regidor de Via Pública del PSPV, Vicente Aparisi, a recórrer la Serratella “perquè l’estat d’abandó i danys que registren infraestructures básiques és de tal grau que sembla que sectors com aquest no formen part de Borriana”.
La política de despatxos que exerceix el PSPV “està castigant a Borriana amb l’abandó d’infraestructures bàsiques”. “Ens dol la situació de desemparament que ens han transmès els veïns de la Serratella, perquè el consistori disposa de maquinària i operaris per a reparar camins del sector i almenys haurien d’estudiar-ho, com és el cas del Rajolí”. “La nul·la implicació del PSPV i la falta de respostes a demandes tan bàsiques com aquestes demandes demostren que mai han cregut en aquest sector”.
Des del PP, Fuster s’ha compromès amb els veïns a “treballar per a transmetre aquestes demandes a els qui governen Borriana”. “Lamentablement estem en mans d’un pacte liderat per un sord, el PSPV, i recolzat en un mut, Compromís, i un cec, Podemos. Ningú es dóna per al·ludit i el resultat és que a Borriana hi ha sectors com el de la Serratella els veïns del qual han arribat a un punt en el qual han d’alçar la veu per a reivindicar que ells també paguen els seus impostos en la ciutat”.
L’absoluta falta de compromís d’un pacte “que està més còmode en la seua zona de confort, en els despatxos de l’Ajuntament de Borriana, es tradueix en falta de neteja, abandó i precarietat d’infraestructures bàsiques, pèrdua d’oportunitats i subvencions, i bloqueig de projectes de futur”. “Borriana ha de pujar-se al tren de les oportunitats que ha passat de llarg perquè el PSPV no té projecte”. Des del PP, ha assenyalat Fuster, “mereixem un futur, servei, gestió i desenvolupament. Perquè l’orgull de pertànyer a Borriana és el de formar part d’una ciutat que ha sigut bressol d’emprenedors i que ha de seguir sent-ho”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.