Garcia anuncia que demà realitzarà la convocatoria extraordinària de la Comissió de Transparència i Bon Govern

El nou president de la comissió va adquirir ahir a la vesprada la potestat de convocar i ho farà “en menys de 48 hores”

El nou president de la Comissió de Govern Obert i Participació, en la qual està inclosa la Comissió de Transparència i Bon Govern, Ignasi Garcia, ha anunciat que demà, 29 de novembre, realitzarà la convocatòria extraordinària a la qual es va comprometre l’equip de govern dijous passat.
Cal destacar que aquesta convocatòria es realitzarà en menys de 48 hores des que el regidor Garcia haja tingut la constatació de la delegació de competències i, per tant, potestat per a poder convocar, fet que va ocórrer a principis de la vesprada d’ahir.
Així, Garcia, després de consultar amb la secretària de la comissió i de tenir en compte les diferents agendes dels membres que la componen, a més de contemplar que en els pròxims dies hi ha festius pel mig, anunciarà la data de la convocatòria extraordinària d’aquesta Comissió de Transparència i Bon Govern en la qual se li donarà veu a la vicealcaldessa, Ali Brancal.
Garcia ha recordat que “aquest tema estaria ja resolt si el Partit Popular haguera complit amb les seues obligacions i haguera portat la documentació a la comissió, que és a qui li correspon dirimir sobre l’assumpte, en el moment en què va tenir coneixement dels fets”.
El president d’aquesta comissió també ha demanat als populars “un canvi d’actitud i que deixe d’utilitzar a les institucions de manera electoralista. L’Ajuntament de Castelló no es mereix que s’utilitze el Codi de Bon Govern com una arma d’atac quan haurien de ser uns valors ètics que ens guiaren en les nostres responsabilitats com a representants públics”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.