Gaspar i l’alcalde de Cullera analitzen la gestió tributària del municipi

El responsable d’Hisenda de la Diputació visita l’ajuntament per a conèixer la situació i necessitats del consistori

1.- Gaspar-alcalde de Cullera  Foto recortada
image-259585
El diputat d’Hisenda de la Diputació de València, Toni Gaspar, ha visitat l’Ajuntament de Cullera per a reunir-se amb l’alcalde, Jordi Mayor, i conèixer la situació del consistori i les necessitats actuals del municipi.
Gaspar i Major han estudiat la delegació de funcions que la corporació local manté amb la Diputació en matèria de gestió tributària i per la qual abona anualment a la institució provincial una quantia, que s’estudiarà rebaixar mitjançant la revisió de l’ordenança fiscal corresponent.A més han abordat com millorar el servei al contribuent i fer-ho més accessible, tema clau de la ronda de trobades amb el personal tècnic de les Oficines Comarcals de Gestió Tributària (SGT) de la Diputació, que el diputat d’Hisenda manté actualment, “amb l’objectiu d’arribar als ajuntaments i a les persones de la manera més ràpida i eficient possible, minimitzant l’impacte negatiu que té el pagament d’impostos, fent-ho fàcil, transparent i neutre als ciutadans”, segons Gaspar.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.