Giner acusa Ribó de desatendre l’emergència social al no gastar els 2,4 milions pressupostats per a vivenda

València Noticies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, hi ha acusat a l’alcalde de València, Joan Ribó, de “desatendre l’emergència social”. Tal com reflectix l’estat d’execució de gastos de l’Ajuntament de València, Ribó no ha pagat ni un euro de la partida de 1,2 milions per a ajudes de lloguer per a famílies amb dificultats econòmiques ni de la de 1,2 milions d’euros per a la construcció de vivendes.

Fernando Giner.
image-408029

“Ribó va traure pit de la inversió que faria en vivendes i a ajudar les persones. En la reunió de novembre del consell Social de la Ciutat va citar la inversió en construcció de vivendes com un dels seus grans fites amb ‘una dotació important’. Han passat sis mesos i no s’ha pagat res d’estes iniciatives d’emergència social”, ha dit Giner.

El líder de C’s ha recordat que les pressions de València en Comú per a construir vivendes va suposar la primera crisi del tripartit durant l’elaboració dels pressupostos per a enguany. “Ciutadans es va oposar que es construïren vivendes a València i va suggerir que tindria molt més impacte utilitzar el parc de vivendes ja existent en mans de l’Ajuntament. Ribó no ha fet ni una cosa ni l’altra. Les vivendes buides seguixen buides i les noves, no es construïxen”, ha explicat el portaveu de C’s.

Per a concloure, Fernando Giner ha dit: “El tripartit ha defraudat en el compromís social. Han fet anuncis, han omplit titulars però a l’hora d’actuar s’han quedat parats amb aspectes com el lloguer de vivendes per a famílies amb dificultats econòmiques. Són experts en els gestos però incapaços de gestionar un tema tan rellevant com l’emergència social”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.