Giner censura l’exposició de la Marina per ser “propaganda del secessionisme pagat amb diners público”

Fernando Giner (2)

  • El portaveu de Cs pregunta al PSOE quin objectiu té l’exposició en una data tan pròxima al 9′ Octubre i els acusa de“falta de responsabililitat”

València, . El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha censurat l’exposició de la Marina. “Diuen que és llibertat d’expressió i pluralitat però no ho és. L’exposició és propaganda del secessionisme pagat amb diners públic”, ha dit el portaveu de Cs.

Giner ha preguntat al partit socialista “qué es pretén posant una exposició amb eixe caràcter secessionista tan prop del 9 d’Octubre. Ni és apropiat ni és oportú”. “Es una falta de responsabilitat per part de Puig fer contínuament senyals a l’independentisme amb diners públic”, ha dit.

El portaveu de Cs ha incidit en que li preocupa “tant el contingut com el moment triat per a l’exposició que està molt pròxim al 9 d’ Octubre i a l’1 d’octubre”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.