Giner (C’s): “Ribó ha desaprofitat l’auge del turisme nacional durant el mes de març”

València Noticies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, hi ha acusat a l’alcalde de València, Joan Ribó, de desaprofitar l’auge de turisme nacional durant el mes de març. L’Institut Nacional d’Estadística ha publicat hui l’estadística de Conjuntura Turística Hotelera en què reflectix que el nombre de viatgers nacionals que van arribar a la ciutat de València ha descendit un 5,7% al març de 2016 respecte al mateix mes de l’any anterior mentres que en el conjunt d’Espanya s’ha reflectit un increment del 17,6% en el mateix període.

Fernando Giner.
image-358712

“Les dades situen a València com el quint pitjor destí d’entre els 82 destins de què oferix dades comparats l’INE. Esta situació és inacceptable i demostra que Ribó s’ocupa únicament dels assumptes a què li porta la seua ideologia i no treballa per la millora de l’activitat econòmica, que és la que crega ocupació i permet el benestar dels ciutadans”, ha assegurat Giner.

La coincidència en el calendari de Falles i Setmana Santa “no ha sigut aprofitat per la ciutat de València”. Tant la Comunitat Valenciana com Espanya han registrat un increment del nombre de pernoctacions nacionals del 22%, però, tal com ha explicat el portaveu de C’s “Ribó no ha propiciat que València aprofite esta tendència i només ha augmentat un 8%. Barcelona, per exemple, ha crescut un 15% el nombre de pernoctacions al març d’enguany respecte al mateix mes de 2015”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.