Giner demana responsabilitats polítiques a Ribó per la seua falta de gestió en el comerç

València Noticies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha demanat responsabilitats polítiques a Joan Ribó, per haver portat al comerç de la ciutat “a la situació d’inestabilitat i inseguretat jurídica que patim a València”. Giner ha sentenciat: “L’alcalde no pot desentendre’s d’este assumpte perquè està afectant greument els comerços de la ciutat de València. Ha portat al comerç a una situació pitjor que la que existia quan va arribar. Li demanem responsabilitats polítiques perquè no sap consensuar, no té suports i les seues rectificacions arriben tard i mal”.

Fernando Giner.
image-371274

El Consell Local de Comerç es va crear a l’octubre i al desembre va proposar la reducció de cinc a dos les zones de gran afluència turística. “Preguntem si estaven tots els actors i Galiana ens va confirmar que sí. Ens van demanar consens i els vam dir que ho acceptàvem perquè estaven tots els actors i, l’endemà, els centres comercials van dir que no se sentien representats”, ha dit Giner.

El portaveu de Ciutadans ha remarcat que allò que s’ha ocorregut “no és un error puntual sinó una actitud persistent de no gestió”. Ciutadans ha defés sempre que quants més actors formen un consens millor. “Al febrer van incorporar als centres comercials i a UGT, que és el sindicat majoritari del comerç a València encara que Galiana havia donat el lloc de vocal a CCOO. Esta rectificació de l’error demostra el poc que es va esforçar a l’octubre en el disseny del consell. A pesar d’això, aprovem els canvis i vam dir que era necessari donar-los veu a tots. No ho han fet i una cosa és equivocar-te una vegada i una altra és ser persistent en l’error i no solucionar les teues equivocacions. La rectificació d’incorporar a les veus discordants ha sigut un mer gest. Són membres del Consell Local de Comerç però no els han deixat parlar ni una vegada. Galiana ha demostrat en un any que no té la capacitat per a dirigir la regidoria de Comerç”, ha dit Giner.

El portaveu de C’s ha afegit que “a la falta de capacitat de gestió de Ribó se li suma la crisi del tripartit i la falta de suports”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.