Giner denúncia un nou retard de 14 dies en la licitació del col.legi de barracones CEIP 103

València Notícies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha denunciat un nou retard de 14 dies en la licitació del CEIP 103. Segons el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana del 2 de maig de 2017, l’obertura del sobre 1 es realitzaria hui, 8 de juny de 2017, mentres que en la plataforma de la contractacions de l’Estat figura que l’obertura de la documentació administrativa no es produirà fins al 22 de juny.Fernando Giner.

 “El conseller d’Educació, Vicent Marzà, es va comprometre a iniciar les obres del col·legi 103, que està íntegrament en barracons, en el segon semestre de 2016. Ciutadans ha presentat una bateria de preguntes per a conéixer els motius del retard i l’opinió que li mereix este nou retard a l’alcalde de València, Joan Ribó“, ha dit Giner.

El portaveu de Ciutadans ha afirmat: “L’educació pública de qualitat necessita tindre unes instal·lacions educatives en condicions i no que les classes s’oferisquen en barracons”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.