Giner exigix a Ribó que obligue Eliseo Climent a tornar els 12.000 euros que va rebre per a un acte que finalment no es va realitzar

València Notícies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha exigit hui a Joan Ribó que obligue Eliseo Climent a tornar els 12.000 euros que va rebre per a un acte que finalment no es va realitzar el passat mes de desembre. “Ciudadanos ja va denunciar al seu dia l’entrega de dita subvención”, ha dit Giner.Fernando Giner.

El portaveu de C’s ha denunciat hui en el Ple de l’Ajuntament de València que Ribó ha donat més de 100.000 euros, dels diners de tots els valencians, a entitats relacionades amb Eliseo Climent i l’independentisme. “L’atorgada en el mes d’octubre per a la presentació a València d’un estudi, que finalment no es va realitzar, anava destinada a l’Institut Ignasi Villalonga del que Eliseo Climent és el secretari”, ha declarat Giner.

Sobre este assumpte, Fernando Giner ha explicat que el seu grup ha detectat, des del començament de la legislatura, fins a set subvencions i factures a entitats amb un nexe d’unió molt clar: Acció Cultural de País Valencià, l’independentista Eliseo Climent i la seua relació amb Omnium Cultural, entitat promotora de la independència de Catalunya.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.