Giner exigix claredat respecte als apartaments turístics

València Notícies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha instat hui l’alcalde de València, Joan Ribó, i a la regidora de Turisme, Sandra Gómez, a aportar claredat en els apartaments turístics. “Estan buscant demonitzar als apartaments turístics en compte de dialogar amb els propietaris i els veïns per a aconseguir acords i posar en valor la ciutat de València. És necessària la claredat en els apartaments turístics. No es poden dir idees cada dos per tres i no tindre coordinació entre l’Ajuntament i la Generalitat perquè l’única cosa que provoquen és inseguretat jurídica”, ha dit Giner.

El portaveu de Cs ha fet estes declaracions després de reunir-se amb Amparo Ballester, de l’Associació de Vivendes de Lloguer per Estades Curtes a València (Avaec), i amb José Benavent i David Sánchez, de l’Associació Empresarial d’Apartaments Turístics de la Comunitat (Apartval), on han repassat la situació del sector.

Una de les conclusions de la reunió és que “València no és reconeguda pel valor que té com a ciutat i no utilitza les seues peculiaritats per a augmentar la qualitat del turismo”, ha explicat Giner. “En compte de fomentar l’ocupació que creguen les empreses i reconéixer la vida que donen els apartaments turístics en tots els barris de la ciutat, Ribó i Gómez es dediquen a sembrar dubtes sobre en el turismo”, ha dit Giner.

En este sentit, el portaveu de Ciutadans ha mostrat el seu rebuig de que s’aplique una taxa turística en els apartaments reglats de la ciutat i a la limitació d’un nombre de dies en què els apartaments puguen ser llogats.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.