Giner: “L’estratègia turística de Puig ha d’implicar de manera coordinada a totes les institucions de la Comunitat”

València Noticies | Redacció.- El portaveu autònomic de C’s ha animat al Consell a “treballar de manera coordinada amb els ajuntaments i diputacions. “L’estratègia turística de Puig ha d’implicar de manera coordinada a totes les institucions de la Comunitat”, ha declarat Giner, després d’anunciar el Consell la futura creació de l’Agència Valenciana del Turisme. Giner ha recordat que “han passat dos estius i, a nivell turístic, la Comunitat només està aprofitant l’inèrcia de la situació internacional”.

Fernando Giner.
image-416172

Giner creu que Puig deu d’ explicar correctament quina serà la participacio dels empresaris en aquest plà ja que “la societat civil té que participar i ser escoltada, pero no han de tindre la responsabilitat, deu assumir-la el Consell”.

“El que Puig deuria d’aclarir també es si la nova Agència de Turisme precisarà de més personal i si tindrà que nomenar nous càrrecs per a dur-la a terme”, ha destacat Giner, qui es pregunta “com encaixa este anunci en els retalls que Ximo Puig ha fet en l’Agència de Turisme”.

El portaveu de C’s demana que d’una vegada per totes s’ha d’actuar en rigor respecte al turisme, “encara no sabem el posicionament que té el Consell sobre la ‘Marca Valencia’, quin perfil de turiste volem i com anem a harmoniçar als visitants en els veïns de la ciutat”.

“Ens preocupen les polítiques impulsives i abstractes del Consell. La Comunitat no pot estar desnortada  amb assumptes de tanta envergadura”, ha conclòs Giner.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.