Giner pregunta a Ribó quan entraran les màquines en el pàrquing de Bruges

València Notícies | Redacción.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha preguntat a l’alcalde de València, Joan Ribó quan començaran les obres del pàrquing de Bruges. “Volem saber quan entraran les màquines en el pàrquing de Bruges”, ha dit Giner..

El portaveu de Cs ha demanat acabar amb les excuses. “Volem una solució ferma. Ja no val parlar de reunions, processos o firmes d’acords. Fa falta una data. Ribó ha de concretar l’inici d’obres, ha de comprometre’s i complir el que promet”, ha afegit Giner.

En este sentit, el portaveu de Cs ha dit: “L’associació de venedors del Mercat Central està demanant la licitació del pàrquing. Demanen poder tractar els seus clients bé i la falta de gestió de l’Ajuntament ho està impedint”.


 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.