Giner: “Ribó ha tardat quasi un any a posar en pràctica el Pla de la Ciutat de l’Artista Faller”

València Notícies | Redacció.- “Ribó ha tardat quasi un any a coordinar les diferents delegacions que han de posar en marxa el Pla de Revitalització de la Ciutat de l’Artista Faller (CAF) . La mala gestió està sent una constant en el govern de Ribó”, ha dit el portaveu de C’s Fernando qui ha recordat que el pla es va firmar el 22 de desembre del 2015 a proposta de C’s.fernando-giner

Fuset ha dit hui que ara saben les regidories el treball que ha de fer, quelcom totalment inaudit i símptoma d’una mala gestió encara que no ha concretat quelcom tan simple com quantes partides i de quin import estarà en els pròxims pressupostos municipals”, ha explicat el portaveu de C’s.

En esta línia, el portaveu de Ciutadans ha lamentat: “Fuset ha parlat de futures propostes, d’iniciatives sense termini de materialització. El tripartit fuig dels compromisos”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.