Gran festa dedicada als més menuts en La Beneficència

Valencia Noticias | Redacción.– Aquest primer cap de setmana de Nadal es celebra una gran festa al C.C. La Beneficència. I com no podria ser d’altra manera, dedicada als més menuts de la casa. Serà el dissabte 26 de desembre a les 12:00 i a les 17:00 hores.

Gran festa dedicada als més menuts en La Beneficència. - copia
image-288771

Una festa sonora en què els xiquets i xiquetes gaudiran de la música en valencià que més els agrada però també en descobriran d’altres que ja escolten els seus mares i pares. Un festival amb concerts i tallers adaptats per a tota la família nascut, també, per a suplir les mancances de cultura infantil en valencià.

Però no només hi haurà músic a, també els llibres s’apunten a la festa. Així, que també podreu gaudir de les últimes novetats que hem tret, en una Fira de Llibres.

I no només això. El dissabte hi haurà dos contacontes (pel matí i per la vesprada) al voltant de les Rondalles d’Enric Valor.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.