Grau Xarxa Oberta Blue desperta un gran interès social per participar en el rellançament marítim

09-06-2017 Grau Xarxa Oberta Blue desperta un gran interès social per participar en el rellançament marítim (1)El regidor de Benestar Social, José Luis López, impulsa la Mesa Intercultural per a construir una zona de convivència en igualtat i pròspera econòmicament, sobretot per als joves graueros

Una vintena d’entitats públiques i privades del Grau, a més de Serveis Socials, Joventut, Prevenció de Conductes Addictives, Seguretat Ciutadana i Cultura, han manifestat el seu interès per formar part de la Mesa Intercultural de Coordinació Grau Xarxa Oberta Blue, grup de treball que ha quedat formalment constituït aquest matí i que ha sigut impulsat pel regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López.
La citada regidoria treballa des del mes d’abril per la inclusió en la citada zona, especialment dels joves, i en la vida econòmica, social i comunitària del districte marítim d’una manera integral a través de Grau Xarxa Oberta Blue, un projecte que ha sigut presentat a Europa i pel qual l’Ajuntament té l’opció d’aconseguir cinc milions d’euros per a potenciar el Grau, dins del marc de Urban Innovation Actions (UIA).
López ha explicat que per a aconseguir l’objectiu de Grau Xarxa Oberta Blue “és necessari comptar amb un espai d’anàlisi, reflexió i recollida de propostes, al que hem cridat Mesa Intercultural de Coordinació del Grau, on des d’avui estan representats els punts de vista de totes les associacions veïnals i d’immigrants, centres educatius, sanitaris, de serveis socials, policia local, religiosos, culturals o de qualsevol altra índole”.
El regidor ha afegit que la Mesa “tindrà la seua seu en el punt neuràlgic del projecte, el Grau, i desenvoluparà un paper fonamental a construir una zona intercultural en la qual la convivència en igualtat i harmonia de tots els veïns i, especialment, dels joves graueros, siga una realitat amb independència del seu origen, creences, orientació sexual o qualsevol altra condició”.
En aquest sentit, López ha significat que la Mesa Intercultural de Coordinació possibilitarà “conjuminar esforços i optimitzar els recursos públics i privats tant del Grau com de la ciutat ja que el treball en xarxa permet dissenyar accions conjuntes que donen resposta a les necessitats detectades per totes i cadascuna de les entitats i els serveis integrats en aquest grup de treball”.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.