Guardamar de la Safor s’incorpora al Consorci de Bombers

nuevos cascos bomberos dival valencia
image-295266
L’Assemblea General del Consorci Provincial de Bombers de València va aprovar per unanimitat en la seua última sessió la incorporació del municipi de Guardamar de la Safor a l’organisme d’emergències de la Diputació de València.

El Consorci de Bombers també va aprovar el passat 21 de desembre el pressupost per a l’exercici 2016, que ascendeix a 50.888.934 euros, 5.475.444 milions d’euros més respecte a l’exercici anterior, i que va comptar amb els vots a favor de Compromís, PSOE, Ciutadans i el Grup Mixt i amb l’abstenció del Partit Popular.

La contribució dels municipis inferiors a 20.000 habitants serà assumida per la Diputació de València, mentre que la Generalitat València aportarà una quantitat anual de 9.911.000 milions, que, en tot cas, no suposarà més del 30% total de despeses del Consorci.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.