Guardamar de la Safor s’incorpora al Consorci de Bombers

nuevos cascos bomberos dival valencia
image-295266
L’Assemblea General del Consorci Provincial de Bombers de València va aprovar per unanimitat en la seua última sessió la incorporació del municipi de Guardamar de la Safor a l’organisme d’emergències de la Diputació de València.

El Consorci de Bombers també va aprovar el passat 21 de desembre el pressupost per a l’exercici 2016, que ascendeix a 50.888.934 euros, 5.475.444 milions d’euros més respecte a l’exercici anterior, i que va comptar amb els vots a favor de Compromís, PSOE, Ciutadans i el Grup Mixt i amb l’abstenció del Partit Popular.

La contribució dels municipis inferiors a 20.000 habitants serà assumida per la Diputació de València, mentre que la Generalitat València aportarà una quantitat anual de 9.911.000 milions, que, en tot cas, no suposarà més del 30% total de despeses del Consorci.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.