Gustavo Gimeno torna al Palau per a dirigir la ‘séptima’ de Bruckner amb la Filharmònica de Luxerburg

El Péndulo | Redacció.- El director valencià Gustavo Gimeno torna demà dijous (19:30 hores) al Palau de la Música, en esta ocasió amb l’Orquestra Filharmònica de Luxemburg, formació simfònica de la qual és titular i que a més debuta a l’auditori valencià.

Patricia Kopatchinskaja Photo: Marco Borggreve

Dirigirà la monumental “Simfonia núm. 7” d’Anton Bruckner, una de les més conegudes pel públic del compositor austríac amb la quarta “Romàntica”. També es podrà escoltar el “Concert per a violí” de Robert Schumann, que serà interpretat per la concertista Patricia Kopatchinskaja.

Gustavo Gimeno, que va dirigir a l’Orquestra de València el 2015, va començar la seua carrera internacional el 2012 com a director assistent de Mariss Jansons en la Royal Concertgebouw Orchestra. També va treballar com a assistent amb Claudio Abbado i Bernard Haitink en la Mozart Orchestra Bologna, Lucerne Festival Orchestra i Mahler Chamber Orchestra. Ha col·laborat amb altres orquestres com ara les filharmòniques de Munic i Rotterdam, Orquestra de Cleveland, Nacional de França i Philharmonia Zurich. L’any passat va dirigir a la Royal Concertgebouw Orchestra a Àsia. Patricia Kopatchinskaja té un variat repertori, que comprén des del barroc i el classicisme fins obres d’encàrrec i interpretacions d’obres mestres modernes. Esta temporada, és Artista Resident en el Berlin Konzerthaus, el Wigmore Hall londinenc, i el Kissinger Sommer Festival.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.