BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Ignacio Blanco (EU): “Tenim en les nostres mans la decisió de futur per al País Valencià”

Valencia Noticias | Redacción. Fotos: R. Fariña.- Ignacio Blanco, candidato de Esquerra Unida (EU) a la Presidencia de la Generalitat, acudió a ejercer su derecho al voto en la Escuela Oficial de Idiomas de Valencia: “Estic molt content perquè hui és un dia històric, en el que la gent té el poder en les seues mans. Votant podem canviar les coses que no ens agraden, les coses que no funcionen, podem trobar alternatives de futur i per això jo faig una crida a tots els valencians i valencianes a que assumisquen la seua responsabilitat i exercisquen el seu dret, que és anar a votar per a triar l’opció que consideren que pot oferir un futur digne per a tot el poble valencià.

_G_2063

Ens trobem una situació molt difícil com a societat, tenim problemes greus i per això és important que la gent siga responsable i siga conscient que ha de prendre en les seues mans la decisió de futur per al País. En eixe sentit, nosaltres hem fet una campanya engrescadora , il·lusionant i mobilitzadora i esperem que tinga resultat, que la gent s’acoste a votar i que ho faça en consciència i en funció d’allò que creguen més important i necessari per a ells, les seues famílies, per a la classe treballadora i per a tot el poble valencià”.

_G_2065

_G_2077

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.