Igualtat impulsa una campanya en els autobusos urbans amb el lema ‘Les dones volem poder’

                 

IMG_20180301_112840Cinc autobusos portaran aquest vinil durant tot el mes amb motiu de la campanya per al 8 de març

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Ali Brancal, ha presentat avui una de les accions que forma part de la campanya que la mateixa regidoria impulsa amb motiu del 8 de març, el Dia Internacional de les Dones. L’edil Brancal ha explicat la iniciativa que consisteix en “ficar  en la part de darrere dels autobusos una sèrie de missatges que afavoreixen la igualtat amb el lema màxim ‘Les dones volem poder'”. En total són cinc autobusos els que durant tot el mes de març aniran per tota la ciutat amb aquests missatges que reivindiquen i reforcen el poder de les dones a poder somniar, poder estudiar o poder conciliar, entre d’altres.

Aquesta iniciativa s’ha volgut traure als carrers a través dels autobusos perquè són un suport molt visible i mòbil. La dissenyadora d’aquesta acció ha estat Luisa Fernanda Torres, qui ha destacat que “ho hem volgut dissenyar amb un criteri molt directe i un estil de llenguatge concentrat en dos paraules ‘volem poder’ que resumeixen un gran poder i una gran força”.  “Poder entés en el doble sentit, de substantiu i de verb acompanyat d’altres nombrosos verbs que hem escollit amb molta cura i tots encaminats amb l’apoderament que les dones ja sentim”, ha afegit.

 

Tota la campanya entorn al Dia Internacional de les Dones finalitzarà amb la Cursa de les Dones que es desenvoluparà l’últim diumenge del mes.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.