II Volta Ciclista València Fèmines

València Notícies | Redacció.- L’eixida en la plaça de l’Ajuntament de València a les 16:00 del dijous 20 de juliol serà  l’inici de la segona edició de la Volta Ciclista València Fèmines. Esta prova ciclista, organitzada per la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana junt amb els clubs organitzadors de cadascuna de les proves, compta per a l’etapa iniciada a València amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal i es desenrotlla segons els reglaments de la Reial Federació Espanyola de Ciclisme i la Unió Ciclista Internacional.Volta Ciclista València Féminas.

La prova iniciada a València, Gran Premi Ciutat d’Alzira, cobreix la distància de 79 quilòmetres entre València i Alzira i representa la primera de les tres proves i 224’60 quilòmetres que componen esta segona edició de la Volta Ciclista València Fèmines.

La segona prova, el 21 de juliol, comença i acaba a Ontinyent, amb una distància de 69’5 quilòmetres i la tercera i final, el  22 de juliol, té lloc a Montcada cobrint una distància de 81’2 quilòmetres.

Esta competició està reservada a les atletes de les categories Fèmines Elit, Sub23, Júnior i Màster.

Més informació: https://goo.gl/obfwbg

Agenda próxims esdeveniments

II Volta Ciclista València Féminas

20 Jul 2017 – 22 Jul 2017 | 16:00 – 19:00 | Plaça de l’Ajuntament

http://www.fdmvalencia.es/es/eventos/ii-volta-ciclista-valencia-feminas/

 

XXI Open Internacional Ciudad de Valencia de Futvòlei

21 Jul 2017 – 23 Jul 2017 | Tot el dia | Platja del Cabanyal

http://www.fdmvalencia.es/es/eventos/xxi-open-internacional-ciudad-de-valencia-de-futvoley/

 

XXV Travessia a Nade València

23 Jul 2017 | 9:00 – 11:00 | La Marina de València

http://www.fdmvalencia.es/es/eventos/xxv-travesia-a-nado-valencia/


Arena1000 Valencia Beach Handball

28 Jul 2017 – 30 Jul 2017 | Tot el dia | Platja del Cabanyal http://www.fdmvalencia.es/es/eventos/arena1000-valencia-beach-handball/

 

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.