IV Congrés Magdalener

logo congress-01Comités organitzadors

 Els comités organitzadors del IV Congrés Magdalener es van reunir ahir de vesprada, dilluns, 17 de juliol, al Palau de la Festa, en la seua tercera sessió conjunta de treball i darrera reunió prevista fins al proper mes de setembre.

Els membres dels comités organitzadors van analitzar de bell nou la capacitat, condicions i disponibilitat de diversos espais a la ciutat de Castelló i es van decidir finalment per la sala d’actes de l’IES Penyagolosa (C/ Moncofa, 5). El comités van donar també el vistiplau a la composició definitiva de la pàgina web del congrés (congresmagdalener.castello.es), que des d’avui ja és pública, amb la qual cosa s’obre el termini per a presentar comunicacions. Una vegada més els components d’ambdós comités, científic i tècnic, fan una crida a la ciutadania, especialment als col·lectius festers, a participar-hi activament mitjançant la redacció i enviament de comunicacions que expressen les seues opinions i propostes.

Un disseny de la impremta Grupo Zona ha estat l’elegit com a logotip oficial per al IV Congrés Magdalener, un disseny en el que es representa un dels símbols de les Festes de la Magdalena més estimats pels castellonencs, la cinta verda, i que en aquest logotip vol unir tradició i modernitat.

Finalment, els  comitès organitzadors van treballar en la proposta de pressupost general i estimatiu del congrés així com en les composicions de les taules temàtiques i els criteris de valoració de les comunicacions per tal de redactar les ponències marc, dos temes que hauran de tancar el pròxim mes de setembre.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.