Jacobo Christensen i Carlos Apellániz interpeten un programa que abasta des del romanticisme a Piazzola.

El Péndulo | Redacció.- El violinista Jacobo Christensen i el pianista Carlos Apellániz interpretaran demà dimarts un concert de cambra a la Sala Rodrigo, on figuren obres que abasten des del romanticisme de Chopin i Wineawski, fins al tango de Piazzola. D’esta manera el públic podrà escoltar “Suite in Old Style” d’Alfred Schnittke, el “Nocturn op. 27 en re major, núm. 2” de Fryderyk  Chopin, les “Variacions sobre un tema original” de Henryk Wieniawski, la “Sonata per a violí només núm. 2, op. 27” d’Eugène Ysaÿe i “Estrellita” de Ponce i “Li grand Tango” d’Astor Piazzolla.

Jacobo Christensen y Carlos Apellániz.

Jacobo Christensen obté a l’abril del 2013, amb només tretze anys, el Primer Premi en el Concours International de Jeunes Musiciens Crescendo a Ginebra. En setembre del mateix any, després del seu concert de presentació al Palau de la Música, amb l’Orquestra de València, la crítica el qualifica de “més que un prodigi” i exalça la seua brillant interpretació del “Concert per a violí”, de Fèlix Mendelssohn.

Carlos Apellániz ha sigut llorejat en nombrosos concursos, tant nacionals com internacionals. És membre fundador del Trio Cosma, Esdart ensemble, Trio Brouwer, Trio Lied, Dúo Apellaniz.i pianista solista del Grup Instrumental de València. Actualment compagina la seua labor pedagògica com a professor dels Conservatoris Superior de Música de València i de Saragossa.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.