Joan Ribó lamenta que la Direcció Regional del PP siga més tolerant amb la corrupció

València Noticies | Redacció.- L’alcalde de València, Joan Ribó, ha instat hui a la presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, perquè separe del Grup Municipal Popular els regidors i regidores, actualment “independents” que es troben investigats pel denominat Cas Taula, tal com ha fet la directiva nacional del PP amb Rita Barberá en fer-se pública la decisió del Tribunal Suprem d’obrir-li una investigació pel cas del blanqueig de diners a l’Ajuntament. “Del contrari –ha manifestat l’alcalde- Bonig serà responsable de què a València es prenen mesures molt més blanes de les que es prenen en l’àmbit estatal i de què el Partit Popular valencià siga més tolerant amb la corrupció”.

Joan Ribó ha realitzat esta reflexió davant les preguntes dels periodistes sobre la nova situació política de l’ex alcaldessa de València, Rita Barberá, ara senadora. Ha lamentat: “És absolutament deplorable. S’ha perjudicat ella mateixa a la seua pròpia honorabilitat. I acaba d’una manera terrible, sense la força i el valor de dir ‘si he comés algun delicte que em tracten com a la resta de ciutadans”.

joan-ribo
image-421289

“Continuem amb el blindatge d’una persona aforada”, ha afegit Joan Ribó, qui ha aclarit que a València canvia totalment la situació “perquè els membres del Partit Popular somiaven que l’ex alcaldessa fora exonerada, però, en impulsar el Suprem la seua investigació, està clar que les investigacions no eren infundades i que la seua situació es més complicada” .

Davant d’esta novetat i de la seua resolució política, Joan Ribó ha reiterat que si la directiva del PP de la Comunitat Valencia vol mantindré una imatge de neteja és imprescindible que separe els regidors independents. Pel que respecta a la imatge de la ciutat, ha explicat que tots estos fets continuen afectant a València.

Per altra banda, i pel que respecta a la situació de Rafael Rubio, que ha sigut convocat en qualitat d’investigat pel cas Imelsa, Joan Ribó ha explicat que l’equip de govern “està a l’espera” fins que el pròxim 7 d’octubre el jutge confirme o desistisca de la investigació a Rubio. “L’alcalde ja va posar una línia roja en la seua pròpia persona i l’aplicarà a qualsevol que estiga investigat per corrupció per ordre d’un Jutge”, ha conclòs.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.