Jorge Rodríguez destaca a Oliva la importància de les festes “com a eix vertebrador del nostre territori”

València Notícies | Redacció.- “Celebrar les festes patronals és construir poble”, va manifestar el president de la Diputació, Jorge Rodríguez, durant la seua visita el dissabte passat a Oliva. Rodríguez va assistir a les festes de Moros i Cristians del municipi de la Safor, declarades d’Interès Turístic Autonòmic, i va emfatitzar la importància de les comarques “com a eix vertebrador del territori”.

El president de la Corporació provincial va estar acompanyat pel president de les Corts, Enric Morera, la diputada de Turisme, Pilar Moncho, el diputat de Mancomunitats i Comarcalització, Salvador Femenia i la directora General d’Habitatge, Rebeca Torró, a més de representants de la corporació municipal.

El presidente de la Diputación visita el municipio de la Safor y asiste a la entrada Mora declarada de Interés Turístico Autonómico.

Rodríguez va agrair la invitació del seu alcalde, David González, i va destacar que “la Diputació de València estarà sempre present en la defensa dels nostres pobles, la nostra gent i les manifestacions culturals que ens uneixen”.

Durant la setmana passada, els veïns i visitants d’Oliva han tingut l’oportunitat de “fer un parèntesi” i gaudir d’una àmplia oferta d’esdeveniments culturals, festius i gastronòmics.

Les festes, que van començar amb el pregó a càrrec del pilotari el Genovés II, han comptat amb nombroses actuacions musicals de les bandes de la localitat, així com la visita a les càbiles, activitats infantils i focs artificials.

Així mateix, Rodríguez va aprofitar l’ocasió per a felicitar a la comparsa cristiana Filà Corsaris i a la mora Tuareg, que enguany van ostentar la capitania de les festes.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.