BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Jorge Rodríguez reforça l’aposta de la Diputació per les ‘smart cities’

1_186L’aposta per les ‘smart cities’ s’ha convertit en un dels principals eixos de govern de la Diputació de València. Amb aquesta idea, el president de la corporació provincial, Jorge Rodríguez, ha acudit aquest divendres a l’empresa tecnològica Nunsys, situada a Paterna, on el president de la companyia, Paco Gavilán, ha presentat a Rodríguez la seua cartera de serveis i les seues possibilitats per als municipis valencians.

“Una de les qüestions que hem d’abordar des de la Diputació per a poder ajudar als municipis és, precisament, l’ús de la tecnologia per a millorar l’eficiència en els serveis públics, la transparència i la comunicació amb els veïns i veïnes”, ha defensat Rodríguez. “Tot açò és el que hui se’ns ha traslladat des de Nunsys en el seu propòsit d’oferir una solució global per a fer de qualsevol ciutat una ‘smart city”.

Saber on està eixa tecnologia i com traslladar-la als municipis és el que ha portat al president de la Diputació, al costat del diputat de Cooperació, Emili Altur; el diputat de Contractació i Central de Compres, Bartolomé Nofuentes; i l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, a conèixer les instal·lacions d’aquesta empresa creada l’any 2007 i que en l’actualitat està integrada per 380 professionals que atenen a un total de 2.000 clients en tot el territori nacional.

“Volem que la Diputació siga un soci per als municipis a l’hora d’accedir a aquest tipus de serveis i productes i a l’hora de saber què podem posar a la disposició dels ajuntaments perquè la seua gestió siga més eficient i transparent”, ha expressat Rodríguez.

 

València, terra d’empreses tecnològiques

 

Per part de Nunsys, l’interès de la visita s’ha centrat a donar a conéixer els projectes d’innovació que està desenvolupant l’empresa, així com l’àmbit d’aplicació d’aquests sistemes tecnològics en el sector públic i, en particular, en els municipis de la província de València. La iniciativa ha sigut promoguda pel clúster Innovall, que agrupa a un important nombre d’empreses, entre les quals es troba la mateixa Nunsys.

 

“Intentarem aportar a la Diputació el coneixement de Nunsys, el saber fer d’empreses de la província de València que són molt potents a nivell tecnològic, però que són poc conegudes perquè són xicotetes i molt especialitzades”, ha explicat Gavilán. “Intentarem que els ajuntaments es beneficien d’eixa presència tan propera d’empreses tecnològiques tan capdavanteres com tenim a València”.

 

“Aquesta visita transmet un aire fresc”, ha valorat el president d’aquesta companyia que tractarà d’identificar què és el que aporta valor a cada ajuntament”. “He vist en Jorge una persona tecnològica, amb una capacitat de transmetre i un coneixement dels sistemes d’informació que m’ha encantat”. “Nunsys intentarà estar prop de la Diputació perquè estic convençut que el president i el seu equip van a aportar u

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.