Jornades de portes obertes al tossal del Mortòrum

Jornades de portes obertes al tossal del Mortòrum
L’Ajuntament de Cabanes, a través de la regidoria de Patrimoni que dirigeix Carles Mulet, ha organitzat dues jornades de portes obertes al tossal del Mortòrum i una visita guiada per als tres pròxims dies. Durant demà dijous dia 5 de 8:30h a 17:30h i el divendres dia 6 d’octubre de 8:30h a 14:00h els arqueòlegs que hi treballen a la zona ho estaran fent a la vista de tots els qui vulguen visitar el jaciment de manera lliure. El pròxim dissabte, en canvi, la visita serà guiada. Començarà a les 10:30h a la zona de pannels informatius junt a la CV-146, la carretera que uneix Cabanes amb La Ribera. Es tracta d’una oportunitat única de vore de ben a prop com es treballa en un jaciment arqueològic a l’hora que aprenem de la història de Cabanes i el seu patrimoni.
image1

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.